Om oss

Lokaltorget.nu är en del av EC Fastighet som är din optimala partner när det gäller fastighetsutveckling och förvaltning. Med vårt breda nätverk av effektiva aktörer i fastighets- och byggbranschen, samt goda miljö, bygg och fastighetskompetenser skapar vi en kostnadseffektiv förvaltning.

Med stark lokalkännedom och ett stort kontaktnät uppbyggt i regionen genom många års verksamhet i branschen kan EC Fastighet alltså erbjuda er förmedling av lokaler genom Lokaltorget.nu. Vi vänder oss till er som vill hitta lokaler i Trestadsområdet men även till er som vill hyra ut era vakanta lokaler i området. Vi är den självklara mötesplatsen för hyresgäster och fastighetsägare.

Vår inblandning i processen varierar utifrån kundens önskemål. Vi kan stå för att endast förmedla kontakt mellan hyresgäst och hyresvärd, men även vara med i hela processen fram tills dess att kontrakt är påskrivet och nycklarna är överlämnade. Allt utifrån era önskemål.

Om Ni är på jakt efter lokaler men inte finner det ni söker på vår sida så tveka inte om kontakta oss ändå. Vi har ett stort kontaktnät vi kan använda för att hitta något som passar just Er.

Facebook

Nyheter

  • Uddevalla centrum byggs om!

    Arbetet med ombyggnaden av Kungsgatan har börjat. Arbetet kommer att pågå hela 2018. Först ut är arbeten med vatten och avlopp, el och dagvatten. Därefter följer uppbyggnaden av den nya …... Läs mer »
  • Lyckorna Golfklubbs nya aktivitetshus snart klart!

    I slutet juni invigs Lyckorna Golfklubbs nya aktivitetshus! Visionen för golfklubben är att bli den bästa klubben för golfträning i Bohuslän. Tack vare bidrag från bla Uddevalla Kommun, Thordénstiftelsen, Arvsfonden …... Läs mer »

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för senaste nytt om lediga lokaler


    EC Fastighet AB Gustav Mattssons väg 2 451 50 UDDEVALLA I Telefon: 0522-980 40 I Fax: 0522-184 85 I E-post: info@ecfastighet.se | Made by Uanet webbyrå © Copyright 2023