Om oss

Lokaltorget.nu är en del av EC Fastighet som är din optimala partner när det gäller fastighetsutveckling och förvaltning. Med vårt breda nätverk av effektiva aktörer i fastighets- och byggbranschen, samt goda miljö, bygg och fastighetskompetenser skapar vi en kostnadseffektiv förvaltning.

Med stark lokalkännedom och ett stort kontaktnät uppbyggt i regionen genom många års verksamhet i branschen kan EC Fastighet alltså erbjuda er förmedling av lokaler genom Lokaltorget.nu. Vi vänder oss till er som vill hitta lokaler i Trestadsområdet men även till er som vill hyra ut era vakanta lokaler i området. Vi är den självklara mötesplatsen för hyresgäster och fastighetsägare.

Vår inblandning i processen varierar utifrån kundens önskemål. Vi kan stå för att endast förmedla kontakt mellan hyresgäst och hyresvärd, men även vara med i hela processen fram tills dess att kontrakt är påskrivet och nycklarna är överlämnade. Allt utifrån era önskemål.

Om Ni är på jakt efter lokaler men inte finner det ni söker på vår sida så tveka inte om kontakta oss ändå. Vi har ett stort kontaktnät vi kan använda för att hitta något som passar just Er.

Facebook

Nyheter

  • Hänt sen sist!

    Mycket har hänt sen senaste inlägget. – Vi har tillsammans med vår kund Agneberg Fastigheter AB och Uddevalla Tennisklubb startat upp en Padel-anläggning på Kurödsvägen 10, premiär nu på lördag …... Läs mer »
  • Integra AB flyttar in på Kålgårdsbergsgatan 1!

    Vi hälsar Integra Engineering AB välkomna till sina nya kontorslokaler på Kålgårdsbergsgatan 1 i Uddevalla. Lokalerna ska nu anpassas för sina nya hyresgäster och står klara för inflytt i Augusti …... Läs mer »

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för senaste nytt om lediga lokaler

EC Fastighet AB Gustav Mattssons väg 2 451 50 UDDEVALLA I Telefon: 0522-980 40 I Fax: 0522-184 85 I E-post: info@ecfastighet.se | Made by Uanet webbyrå © Copyright 2018